Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι

Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου της Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος να σας προσκαλέσω να συμμετέχετε στο 12ο Ουρολογικό Συνέδριο Βορείου Ελλάδος, που θα λάβει χώρα στις 8-10 Νοεμβρίου του 2019 στο Μακεδονία Παλλάς. Ο θεσμός του συνεδρίου που οργανώνει η ΟΥΕΒΕ υπάρχει εδώ και 23 χρόνια. Ωστόσο, στο φετινό συνέδριο σηματοδοτούνται κάποιες σημαντικές αλλαγές στη λειτουργία της εταιρείας μας, οι οποίες ελπίζω να έχουν ήδη γίνει θετικά αντιληπτές από εσάς. Στα πλαίσια αυτών των αλλαγών αλλάξαμε το όνομα του συνεδρίου, ώστε να εναρμονισθεί με το όνομα της εταιρείας μας, τον τόπο διεξαγωγής του σε μεγαλύτερο και κεντρικότερο ξενοδοχείο, τη διεύρυνση του μεγέθους του σε πανελλήνιο επίπεδο, την αλλαγή του χρονοδιαγράμματος του συνεδρίου από Πέμπτη ως Σάββατο σε Παρασκευή ως Κυριακή, γιατί θεωρούμε, ότι είναι ευκολότερη η προσέλευση σας, τη συνεργασία στη διαμόρφωση του με την Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία με την οποία οι σχέσεις μας έχουν ανέλθει σε υψηλό επίπεδο, τη συμμετοχή και τη μεταφορά εμπειρίας από τον President elected (δηλαδή τον επόμενο από το 2020) πρόεδρο της Αμερικανικής Ουρολογικής Εταιρείας καθηγητή Raju Thomas, την αφιέρωση ολόκληρου του πρωινού της Κυριακής στην ενδοουρολογία, όπου εκτός από τις παρουσιάσεις υπάρχει και διοργάνωση δύο τμημάτων workshop, στα οποία θα κληθείτε να δηλώσετε συμμετοχή.
Φυσικά το πρόγραμμα του συνεδρίου θα πλαισιώνουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και στρογγυλές τράπεζες από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ομιλητές. Στη διαμόρφωση του προγράμματος αυτού ζητούμε και τη δική σας συνδρομή στέλνοντας μας τις προτάσεις σας.
Τέλος κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση της Εταιρείας μας και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου υπό την προεδρία του καθηγητή Γεώργιου Δημητριάδη. Τέλος το κοινωνικό πρόγραμμα του συνεδρίου σε συνδυασμό με την κεντρική θέση του ξενοδοχείου, που θα πραγματοποιηθεί, πιστεύουμε ότι θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό. Για όλους αυτούς τους λόγους θα είναι χρήσιμη η συμμετοχή σας στο συνέδριο. Καλή αντάμωση.

Ο Πρόεδρος της 
Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος

Ιωάννης Βακαλόπουλος