Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι

Η Ελληνική Ανδρολογική Εταιρεία πιστή στην ανάγκη συνεργασίας πολλών διαφορετικών επιστημονικών κλάδων και ιατρικών ειδικοτήτων, για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος της υγείας και της ευδαιμονίας του άνδρα, διοργανώνει το καθιερωμένο πλέον 13ο Πανελλήνιο Ανδρολογικό Συνέδριο ως τη μέγιστη εκπαιδευτική της εκδήλωση στις 16-18 Ιουνίου 2023 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου θα είναι πολυθεματικό και θα καλύπτει σε συνδυασμό με τα μαθήματα της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας, που διεξάγονται διαδικτυακά ανά μήνα, όλο το φάσμα της σύγχρονης ανδρολογίας. Ο σκοπός είναι ο άνδρας να προσεγγίζεται όχι σαν ασθενής με υπογονιμότητα ή στυτική δυσλειτουργία, αλλά πολυδιάστατα συμπεριλαμβανομένων του τρόπου ζωής, των συχνών καρδιοαγγειακών και μεταβολικών παθήσεων του, της σεξουαλικότητας, των αισθητικών αναγκών και της ψυχικής υγείας του. Για το λόγο αυτό ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και βιολόγοι θα συνεργασθούμε για να παρουσιάσουμε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.
Εύχομαι και ελπίζω να υποστηρίξετε το συνέδριο αλλά και την ίδια την Ελληνική Ανδρολογική Εταιρεία με την ενεργό συμμετοχή σας.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής

Δρ. Ιωάννης Βακαλόπουλος FEBU, FECSM
Χειρουργός Ουρολόγος
Καθηγητής Ουρολογίας Ανδρολογίας Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Πρόεδρος Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας
Πρόεδρος Ουρολογικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος