Αγαπητοί Συνάδελφοι,

   Η Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων διοργανώνει παραδοσιακά την Εαρινή Διημερίδα της. Θα γίνει την 1η Απριλίου 2023 στη Θεσσαλονίκη στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Φέτος αποφασίσαμε η Ημερίδα μας να έχει διαφορετικό σχεδιασμό. Το ΔΣ της Εταιρείας θέλησε να δοθεί βάση στην διαδραστικότητα μεταξύ των Χειρουργών Ενδοκρινών Αδένων, Ενδοκρινολόγων, Παθολογοανατόμων και Πυρηνικών Ιατρών μέσα από την παρουσίαση και συζήτηση ενδιαφερόντων περιστατικών θυρεοειδούς, παραθυρεοειδών, επινεφριδίων και νευροενδοκρινών όγκων πεπτικού. Ο Στόχος θα είναι η εκπαίδευση κυρίως των νέων ειδικευομένων συναδέλφων αλλά και όλων των ειδικών χειρουργών που αγαπούν και ασχολούνται με τη Χειρουργική των Ενδοκρινών Αδένων. Μέσα από την παρουσίαση των περιστατικών από όλα τα μεγάλα Κέντρα Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων της Ελλάδος θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν απόψεις και να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους ώστε εκπαιδεύσουν τους νεότερους αλλά και τους ίδιους συγχρόνως.

   Η Ημερίδα μας έχει σκοπό να αποτελέσει προπομπό για τα επόμενα Ραντεβού της Εταιρείας μας. Στις 24-27 Ιουνίου 2023 θα γίνει το Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής στην Αθήνα όπου θα έχουμε σημαντική συμμετοχή. Στις 12-13 Οκτωβρίου 2023 θα οργανώσουμε στην Αθήνα το Συνέδριο της British Association of Endocrine and Thyroid Surgeons και τέλος 1-3 Δεκεμβρίου 2023 στην Αθήνα το Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων.

Θα είναι λοιπόν μεγάλη μας χαρά και τιμή και να σας καλωσορίσουμε στη Θεσσαλονίκη για την ενδιαφέρουσα ημερίδα μας, να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε σκέψεις και ιδέες.

Με τιμή, 

Το ΔΣ της Ε.Ε.Χ.Ε.Α.