Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μεγάλη χαρά για εμάς να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο με τίτλο «Κυτταρομειωτική χειρουργική και περιεγχειρητική ενδοπεριτοναϊκή χημειοθεραπεία στον τοπικά προχωρημένο γυναικολογικό καρκίνο», που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 15 Μαΐου 2021.

Καθότι η διάχυση της γνώσης αποτελεί ύψιστη ηθική ευθύνη των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, ειδικά στο πλαίσιο της περιορισμένης οικονομικής δυνατότητας της κοινωνίας που επλήγη ισχυρά από τον COVID-19, αποφασίσαμε για μία ακόμα φορά και αυτή η συγκεκριμένη εκδήλωση να είναι μια προσφορά της Κλινικής μας στην επιστημονική κοινότητα, και για αυτούς τους λόγους δεν θα υπάρχει κόστος εγγραφής.

Στόχος του συνεδρίου είναι η παρουσίαση των σύγχρονων δεδομένων της διάγνωσης και της αντιμετώπισης του τοπικά προχωρημένου γυναικολογικού καρκίνου. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Γυναικολογικής Ογκολογίας & Μαστολογίας σε συνεργασία με την Β’ Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ. και τελεί υπό την αιγίδα της PSOGI ( The Peritoneal Surface Oncology Group International).

Με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή σας γνωστοποιούμε πως στο σεμινάριο θα έχουμε δύο διακεκριμένους επίτιμους ομιλητές, τον Dr. Paul H. Sugarbaker, πρωτοπόρο στην κυτταρομειωτική χειρουργική και στην περιεγχειρητική ενδοπεριτοναική χημειοθεραπεία και πρόεδρο της PSOGI και τον Dr. Αντώνιο - Απόστολο Τέντε, πιστοποιημένο εκπαιδευτή από την ESSO και την ESPM στην κυτταρομειωτική χειρουργική και στην περιεγχειρητική ενδοπεριτοναική χημειοθεραπεία.

Σας καλούμε να λάβετε μέρος και να συμβάλετε για άλλη μία φορά με την ενεργή και διαδραστική συμμετοχή σας στην βελτίωση της παροχής υγείας στον γυναικείο πληθυσμό.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Κωνσταντίνος Δ. Δίνας
Αναπληρωτής Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας
Διευθυντής Β’ Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Α.Π.Θ.
Αναστάσιος Β. Λυμπέρης
Διδάκτωρ Δ.Π.Θ., Ακαδημαϊκός Υπότροφος
Β’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Α.Π.Θ.