Αγαπητοί Σύνεδροι, Συνάδερφοι και Φίλοι,

Στην διάρκεια των δύσκολων στιγμών που συνεχίσουμε να περνάμε, πρέπει να παραμείνουμε θετικοί και δυνατοί. Η μεγάλη επιτυχία του προηγούμενου συνεδρίου της ΟΕΚΕ μας δίνει την δύναμη να συνεχίζουμε με το ίδιο μοτίβο: όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ετοιμάσαμε τα «Κλινικά Ερωτηματα στην Οφθαλμολογία» στις 4-6 Νοεμβρίου 2022 στο Larissa Imperial. Το συνέδριο έχει Πανελλήνιο χαρακτήρα και προσπαθεί μέσω της μορφής κλινικών ερωτημάτων στους ειδικούς να απαντήσει στα πιο συχνά, εύκολα ή δύσκολα ερωτήματα που συναντάμε καθημερινά στην κλινική πράξη. Είμαστε σίγουροι ότι οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα αποτελέσουν πόλο έλξης για αμεσότητα στην επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων με στόχο την «χρήσιμη γνώση».
Εκφράζουμε τις ειλικρινείς ευχαριστίες μας σε όλους εσάς που έχετε στηρίξει την προσπάθεια της ΟΕΚΕ για αναμόρφωση της παρωχημένης μορφής των παραδοσιακών συνεδρίων, άλλα και στους χορηγούς μας χωρίς των βοήθεια των οποίων δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτό το εγχείρημα. Από την πλευρά μας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αρτιότερη οργάνωση του συνεδρίου και την φιλοξενία σας.
Προσβλέπουμε στην ενεργή και παραγωγική συμμετοχή καθενός από εσάς, φιλοδοξώντας τα «Κλινικά Ερωτήματα στην Οφθαλμολογία» να ανταποκριθούν στις προσδοκείες σας και να αποτελέσουν και φέτος σημείο αναφοράς στην συνεχή εκπαίδευση των Οφθαλμιάτρων της χώρας.

Αικατερίνη Καραθάνου
Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Επιμελήτρια Α’
Πανεπιστημιακή Οφθαλμολογική Κλινική Λάρισας
Πρόεδρος Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κεντρικής Ελλάδας