Αγαπητοί Συνάδελφοι και Φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κεντρικής Ελλάδος (ΟΕΚΕ) έχει την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει στην Ετήσια Επιστημονική Διημερίδα 9-10 Νοεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Larissa Imperial, στην Λάρισα.
Φέτος αποφασίσαμε να πρωτοτυπήσουμε: οι εκλεκτοί συνάδερφοι, στις επιμέρους συνεδρίες θα προσπαθήσουν να απαντήσουν συνοπτικά σε κλινικά ερωτήματα που αφορούν στην καθημερινότητα της οφθαλμολογικής εξέτασης των ασθενών μας και τα οποία μένουν συνήθως αναπάντητα στις μονότονες διαλέξεις. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει συμβουλευτική, προτιμήσεις και γνώμες σε πληθώρα κλινικών ερωτημάτων της καθημερινής κλινικής πραγματικότητας. Η μοναδική μορφή ερωτο-απαντήσεων προσφέρει άμεση απάντηση και αμεσότητα με την μορφή του διαλόγου μεταξύ των ειδικών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Με τη διοργάνωση του Συνεδρίου σε κεντρικό προορισμό της περιφέρειας της Θεσσαλίας προσπαθήσαμε να μειώσουμε το κόστος της διαμονής σε όφελος της παροχής γνώσης. Η συνεχής επιτυχία των συνεδρίων που οργανώνει η ΟΕΚΕ είναι δείκτης αναγνώρισης από την Οφθαλμολογική κοινότητα των προσπαθειών που καταβάλλει η Εταιρεία για την επιμόρφωση των οφθαλμιάτρων της Κεντρικής Ελλάδας. Όπως και σε προηγούμενα συνέδρια, έτσι και φέτος θέλουμε να ενθαρρύνουμε την συμμετοχή ιδιαίτερα των νεότερων συναδέρφων με την μορφή προφορικών και αναρτημένων ανακοινώσεων. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε όλοι ενεργά σε ένα «διαφορετικό» και λιγότερο μονότονο συνέδριο.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΚΕ

Σοφία Ανδρούδη
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Οφθαλμολογίας
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Πρόεδρος ΟΕΚΕ