ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Υποβολή Περιλήψεων: έως 30/04/2021
Ενημέρωση Αποδοχής Εργασιών:  15/5/2021

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Υπουργείου Υγείας για τα νέα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού και την προστασία της Δημόσιας Υγείας, κρίθηκε επιβεβλημένη η αναβολή του συνεδρίου. Ως εκ τούτου το Συνέδριο μετατίθεται σε νέες ημερομηνίες και θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 13 Ιουνίου 2021 στο ξενοδοχείο Electra Palace στην Θεσσαλονίκη.

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΟΦ

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την Έγκριση του ΕΟΦ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΦΕΕ

Πατήστε εδώ για την αξιολόγηση του ΣΦΕΕ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ


E: congress-secretary@voyagertravel.gr
Τ: +30 2310 250401

Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.6
*ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ
2. ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
χαρακτήρες αριστερά:
3. ΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο επιστημονικό πρόγραμμα με Προφορική ή Αναρτημένη Ανακοίνωση στο πλαίσιο της θεματολογίας του συνεδρίου, καλούνται να υποβάλουν περίληψη της εργασίας τους.Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα για το εάν η εργασία τους έγινε αποδεκτή καθώς και για τον τρόπο, την ημέρα και ώρα παρουσίασης της εργασίας τους. Η παρουσίαση των ανακοινώσεων θα είναι συνολικής διάρκειας έξι (6) λεπτών συμπεριλαμβανομένου του χρόνου συζήτησης. 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ 

Η περίληψη (αυστηρά μέχρι 300 λέξεις) θα πρέπει να είναι με μαύρα γράμματα, σε μονό διάστιχο, με γραμματοσειρά Times New Roman, μέγεθος 11 με την ακόλουθη σειρά:
 
1. Με κεφαλαία έντονα γράμματα (bold) τον τίτλο της περίληψης
2. Αμέσως μετά δακτυλογραφείστε με πεζά γράμματα το/τα όνομα (τα) του/των συγγραφέα (ων) πρώτα το επίθετο και μετά το αρχικό του ονόματος και υπογραμμίστε το όνομα του συγγραφέα που παρουσιάζει την εργασία.
3. Στην αμέσως επόμενη σειρά δακτυλογραφείστε με πεζά το ίδρυμα ή την κλινική ή το εργαστήριο που εργάζονται οι συγγραφείς.
4. Συνεχίζετε δακτυλογραφώντας το κείμενο σε μονό διάστιχο με την ακόλουθη σειρά κειμένου: Σκοπός, υλικό και μέθοδοι, αποτελέσματα και συμπεράσματα.

4. ΕΠΙΣΥΝΑΨΗ ΑΡΧΕΙΟΥ

/sponsors/sponsors/sponsors/sponsors/sponsors/sponsors/sponsors/sponsors/sponsors/sponsors/sponsors/sponsors/sponsors/sponsors/sponsors/sponsors

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

   

logo-bottom

 

VOYAGER ΤRAVEL & CONGRESS


 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

VOYAGER ΤRAVEL AND CONGRESS
Βασ. Ηρακλείου 26, 54624, Θεσσαλονίκη
Τ: +30 2310 250401 F: +30 2310 250418
E-mail: congress-secretary@voyagertravel.gr
www.voyagertravel.gr