Αγαπητοί συνάδελφοι

Η επιστημονική γνώση και οι νέες τεχνικές ανοίγουν καινούργιους δρόμους στη θεραπευτική προσέγγιση των λοιμώξεων και στη διαχείριση των βαρέως πασχόντων ασθενών. Στο ξεκίνημα της νέας δεκαετίας με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο Συνέδριό μας, 3ο SALONICA στις 20-22 Φεβρουαρίου του 2020 που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Macedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη ημέρα είναι αφιερωμένη στα θεωρητικά και κλινικά φροντιστήρια μηχανικού αερισμού και λοιμώξεων. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ιατροί, νοσηλευτές και επαγγελματίες υγείας θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από εξαιρετικούς συναδέλφους με τρέχουσα και τεκμηριωμένη γνώση στις νέες θεραπευτικές απόψεις για τον σηπτικό ασθενή προσεγγίζοντας κατά το δυνατό όλες τις πτυχές της θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Η δεκαετία που έφυγε έφερε πολλές σημαντικές ανατροπές στη θεραπευτική θεώρηση των ασθενών οι οποίες περιλαμβάνουν την εξατομικευμένη θεραπεία και ταχεία διάγνωση των λοιμώξεων με την χρήση μοριακών μεθόδων , την ενσωμάτωση στη κλινική πράξη των νέων τεχνογνωσιών και την ανάγκη του Ιατρού να σκέπτεται και να συνεργάζεται με όλες τις ειδικότητες επ ωφελεία του ασθενούς.

Ελπίζοντας ότι με τη στήριξη και την ενεργό συμμετοχή όλων σας το SALONICA θα αποτελέσει έναν επιστημονικό θεσμό για την πόλη μας, με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα σας υποδεχθούμε.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Οι πρόεδροι του Συνεδρίου
Ε.Αντωνιάδου - Γ. Βλαχογιάννη - Ν. Καπραβέλος