Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Αποτελεί τιμή για εμάς και προνόμιο να σας προσκαλέσουμε στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριό μας «SALONICA 2022» 7-10 Απριλίου 2022, που θα λάβει χώρα στο Macedonia Palace στην Θεσσαλονίκη.
Τα δύο χρόνια που έχουμε να συναντηθούμε ζήσαμε πρωτόγνωρες συνθήκες με την πανδημία, αναμετρήθηκαν οι αντοχές μας, οι γνώσεις μας, η ικανότητά μας στα δύσκολα, δώσαμε όλοι μεγάλη μάχη.
Κατά την έξοδό μας από την πανδημία θα ανταλλάξουμε την εμπειρία μας, τις επιστημονικές γνώσεις που αποκτήσαμε και την ετοιμότητά μας για το μέλλον.
Στο συνέδριο μετέχουν νοσηλευτές και ιατροί από τις μονάδες και κλινικές Εντατικής Θεραπείας, από τα Τμήματα Επειγόντων, από τις Παθολογικές και Πνευμονολογικές Κλινικές από όλη την Ελλάδα.
Θα ανταμώσουμε όλοι εμείς που επί δύο χρόνια ήμασταν σε “θέση μάχης”
Η πρώτη μέρα είναι πάντα αφιερωμένη στα φροντιστήρια μηχανικού αερισμού και λοιμώξεων.
Η νέα δεκαετία που διάγουμε έφερε πολλές και σημαντικές ανατροπές στην θεραπευτική θεώρηση των βαρέως πασχόντων ασθενών μας, η εξατομικευμένη θεραπεία, η ταχεία διάγνωση των λοιμώξεων, η ενσωμάτωση στην κλινική πράξη των νέων τεχνογνωσιών και “την ανάγκη των ιατρών να σκέπτονται και να συνεργάζονται με όλες τις ειδικότητες επ΄ ωφελεία των ασθενών”
Ελπίζουμε ότι με την στήριξη και την ενεργή συμμετοχή όλων σας, θα δικαιώσουμε αυτόν τον επιστημονικό θεσμό για την πόλη μας.  Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα σας υποδεχτούμε.  

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Οι πρόεδροι του Συνεδρίου
Ε. Αντωνιάδου-Γ. Βλαχογιάννη-Ν. Καπραβέλος

Η όμορφη Βυζαντινή Θεσσαλονίκη θα σας μαγέψει και τα ανανεωμένα στέκια της πόλης μας θα σας περιμένουν στον ελεύθερο χρόνο σας.