Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην 11η ετήσια επιστημονική συνάντηση που διοργανώνει το Ινστιτούτο Έρευνας και Εφαρμογών του Ουροποιογεννητικού Συστήματος (IEEOY), σε συνεργασία με τη Β΄ Ουρολογική Κλινική του Α.Π.Θ. που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022 στη Θεσσαλονίκη. Το φετινό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία αποκλειστικά μετά από 3 χρόνια.
Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει δύο διαδραστικά φροντιστήρια στις λειτουργικές παθήσεις του κατώτερου ουροποιητικού και πλαισιώνεται από διαλέξεις και δορυφορικά συμπόσια σε ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον καρκίνο του προστάτη και τη χρήση φαρμάκων φυτικής προέλευσης στην αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων. Επιπλέον, εγκαινιάζονται τρία νέα θεματικά πεδία (μύθοι και πραγματικότητα, εφιάλτες στην Ουρολογία και Tips & Tricks) που θα δώσουν απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα.
Είμαι βέβαιος ότι και το φετινό συνέδριο θα είναι υψηλού επιπέδου και θα αποτελέσει ευκαιρία για ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων και σας εύχομαι να απολαύσετε τις εργασίες του καθώς και την παραμονή σας στην πόλη.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Χατζημουρατίδης
Καθηγητής Ουρολογίας Α.Π.Θ.
Πρόεδρος ΙΕΕΟΥ