Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στην 8ηετήσια επιστημονική συνάντηση που διοργανώνει το Ινστιτούτο Έρευνας και Εφαρμογών του Ουροποιογεννητικού Συστήματος (IEEOY), σε συνεργασία με τη Β΄ Ουρολογική Κλινική του Α.Π.Θ.και που θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου 2019 στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο MakedoniaPalace. Το συνέδριο ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια υπό την προεδρία του καθηγητή κ. Ευάγγελου-Ισαάκ Ιωαννίδη και σύντομα καταξιώθηκε στον επιστημονικό χώρο.
Το φετινό συνέδριο είναι αφιερωμένο στον καρκίνο του προστάτη, τον συχνότερο καρκίνο στον άντρα. Οι καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων ετών και η εφαρμογή νέων μεθόδων και τεχνικών καθιστά επιτακτική την ενημέρωση όλων μας στα νέα δεδομένα. Χαρακτηριστικά του θα είναι – όπως και στα προηγούμενα – η διαδραστικότητα, οι αντιπαραθέσεις και τα στρογγυλά τραπέζια από καταξιωμένους συναδέλφους στον ελληνικό χώρο.
Και φέτος θα έχουμε τη χαρά της συνεργασίας και ενεργούς συμμετοχής των τεταρτοετών φοιτητών της Ιατρικής σχολής του Α.Π.Θ. Η απόφαση της ενεργούς εμπλοκής των φοιτητών στο εγχείρημα με τον ενθουσιασμό που τους διακρίνει αποτελεί πια θεσμό δίνοντάς τους τη δυνατότητα ουσιαστικής εκπαίδευσης και εξάσκησης.
Είμαι βέβαιος ότι και το φετινό συνέδριο θα είναι υψηλού επιπέδου και σας εύχομαι να απολαύσετε τις εργασίες του καθώς και την παραμονή σας στην πόλη.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Χατζημουρατίδης
Καθηγητής Ουρολογίας Α.Π.Θ.